Deniz ERGÜN - Okul Müdürü

1978 Yılında Erzincan’da doğdum. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Erzincan’da tamamladım 2000 yılında Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliğini bitirerek Tercan Atatürk İlköğretim Okulunda öğretmenliğe başlayarak meslek hayatıma adım attım. 2012 yılına kadar Erzincan’da çeşitli liselerde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak çalıştım. 2013 yılında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Adalet Yüksek Okulu Adalet bölümünü,2014 yılında ise Anadolu Üniversitesi Uluslar Arası İlişkiler bölümünden mezun oldum.2012 yılında görevde yükselme sınavı ile Erzincan Atatürk Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atandım.2019 yılında yapılan görevde yükselme sınavları sonucunda Ulalar Anadolu Lisesi’ne Okul müdürü olarak atandım.