Ulalar Anadolu Lisesi

Vizyon: Değişen dünya şartlarında genel, mesleki ve teknik eğitimde bilgi toplumunun insanını ye-tiştirmeyi amaçlayan, ülkesinde ve bölgesinde en saygın ve tercih edilen bir kurum olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda, hiçbir engele takılmadan, öğrencimizi nereden aldık nereye çıkardık anlayışıyla, okuyan ve düşünen; Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, vatanını ve milletini seven, özgürlük ve tam bağımsızlık anlayışından asla taviz vermeden ülkesinin sorunlarına duyarlı; sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, düşüncelerini ifade edebilen, Türkçeye hâkim, özgüveni yüksek, mesleki yeterliliğe sahip gençler yetiştirmek.

Başarılar: 2016 - 2017 eğitim Öğretim Yılı: 1. Liseler Arası Münazara Yarışması 3.lüğü, 2. Liseler Arası "Şehitler Günü ve Çanakkale Savaşları" Konulu Kompozisyon Yarışması 1.liği, 3. Liseler Arası voleybol Turnuvası İl 3.lüğü. 2016-2017 eğitim öğretim Yılı: 1. Liseler arası "Öğretmen" Konulu Kompozisyon Yarışması il 2.liği,

Saatler: 08.00 - 12.00 13.00 - 15.20
Yabancı Dil: İngilizce, Almanca
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler: Voleybol, futbol, hentbol, masa tenisi ve futsal, Atletizim
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Fuarı, TÜBİTAK Araştırma Projeleri
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK Bilim Fuarı, TÜBİTAK Araştırma Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS Personel Hareketliliği
Kontenjan Bilgileri: Her sınıf seviyesinde iki şube

WEB - https://ulalaranadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - ULALAR MAHALLESİ GÜNEY CADDE NO 90 PK 24060 MERKEZ/ERZİNCAN

Yerleşim Yeri - Ulalar Mahallesi Merkez Erzincan

Adres - ULALAR MAHALLESİ GÜNEY CADDE NO 90 PK 24060 MERKEZ/ERZİNCAN

Ulaşım Havayolu, Demiryolu ve Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Erzincan merkeze 3 km uzaklıktadır.